Toló-bukó erkélyajtó

 

Közel 3 méteres ajtók, amikkel a természetet közelebb hozhatjuk persze vannak olyan harmonika vasalatok, melyekkel teljesen eltolhatóvá tudjuk tenni a nyílászárókat és akkor megszűnik a kinn és a benn fogalma.

Árajánlat kérése: naszestarsa@gmail.com instagram: ananaszhome

 

Nász & Társa Faipari Termelő és Szolgáltató Betéti Társaság

5340 Kunhegyes, Dózsa György u. 7.

 

A projekt részletes bemutatása

GINOP-1.2.2-15-2015-02355

A cég jelenlegi helyzete:

A Nász & Társa Bt. stabil pénzügyi és piaci helyzetének köszönhetően több mint 22 éve Kunhegyes Város területén működik sikeresen. A cég profilja az épületasztalos-ipari termék gyártása, de mellette konyhai és szobai bútorok gyártása is jellemző. Tevékenységei: lakások, irodák, üzletek, berendezése és berendezés tervezése, külső és belső nyílászárok tervezése-kivitelezése. Az általunk tervezett és gyártott tömör-fa és műbútorok kivitelben magas minőséget és tartósságot képviselnek. Célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük otthonában, irodájában az egyedi, tetszőleges anyagból készült bútorokat, berendezési tárgyakat. A választás lehetőségét kínáljuk, ami alapján a kész előre gyártott bútorok helyett a megrendelő, részt vehet saját környezete kialakításában, formálásában. A lakossági megrendeléseink mellett készítünk berendezéseket közintézmények és cégek részére is.

Az elképzelések megvalósításában minden megrendelőnknek tervező-mérnökök és lakberendezők segítenek, akik hozzáértésükkel és tapasztalatukkal az esztétikai kialakítás mellett a funkcióra és a szerkezetre is nagy gondot fordítanak.

A betéti társaság Kunhegyes városban található több konkurens cég jelenléte ellenére piacvezetői szinten teljesít és több mint 6 ember foglalkoztatását is segíti. Szakgárdánk sokrétű, de specializálódott szakemberekből áll össze, akik közül nagyon sokan a cégalapítás kezdetétől erősítik a kollektívát. A vállalkozás székhelye egyben gyakorlati székhelyként is funkcionál, ugyanis a vállalkozásnak célja, hogy fejlesszen és új szakszerű, korszerű gépeken keresztül oktassa a tanulókat, esetleges jövőbeni alkalmazottjait. A több mint két évtizedes sikeres működés számos referencia munkát jelenít meg, így a vállalkozás jó ismeretséggel bír a térségben és stabilitása kellő garanciát mutat a vállalt munkák elvégzésére. A cég pénzügyi helyzete az elmúlt három évre vetítve – értékesítés nettó árbevétele 2012-ben 17.262.000 Ft, 2013-ban: 26.014.000 Ft és 2014-ben: 22.377.000 Ft – bár hektikusnak minősíthető, de stabilnak és fixnek mondható a közel 20 millió Ft feletti árbevétel. A nettó árbevétel – hozzáadott érték potenciál – ismeretében mondható el, hogy a foglalkoztatotti létszám már több éve nem változott.

A betéti társaság 100 %-ban magyar tulajdonú vállalkozás, minőségi termékeinket saját kollégáival fejleszti és gyártja. A rendkívüli minőségi szintet annak köszönheti, hogy kész a folyamatos fejlődésre. Mindig a legfrissebb technológiai szinten dolgoznak és figyelembe veszi vevői igényeit, visszajelzéseit is.

A fejlesztés indokoltsága és célja:

A Nász és Társa Bt. a jelen kor kihívásainak megfelelés érdekében fejleszt, mely beruházástól a technológiai tevékenység, a faipari munkaműveletek és egyedi munkafolyamatok automatizálását várja. A pályázat benyújtását indokolta, hogy a jelenleg használt gyalugép elöregedett, karbantartása már jelentős költséget jelent, így egy öt éves időintervallumra tekintve célszerűbb új gépet vásárolni. Ez a bővítés és beruházás egy olyan térségben, mint a kiemelt vállalkozási övezetbe tartozó Kunhegyesi Járás kiemelt jelentőséggel bír.

 

 

 

A beruházásoktól a cég piaci pozíciójának stabilitását, új vevői kör kialakítását és a munkaműveletek egyszerűbb, de korszerűbb kialakulását várja a pályázó, így a munkahelyek további, hossz távú megtartását szolgáló fedezet is megvalósulhatna/képződhetne ezáltal.

A GINOP-1.2.2-15-2015-02355 azonosító számú projekt keretében egy darab PROFISET 60 többfejes gyalu- és profilautomata gép került beszerzése, az üzemi elszívórendszer bővítésével egyben. A PROFISET 60 moduláris felépítésének köszönhetően a teljesítmény és megmunkálási igényekhez alakítható, a maximum 6 megmunkáló tengely, a radiálisan és axiálisan is állítható profilozó tengelyek, a “T-SET” sűrített levegős gyors szerszámrögzítő rendszer egy nagyon jól kezelhető és hatékony megmunkáló berendezéssé avanzsálja a PROFISET 60 többfejes gyalu és profilautomatát. A modell képes lap- és élegyengetésre is, az egyengető tengelyre szerelt bázis falcmaró segítségével.Tökéletes előtolás a manuális asztalkenésnek és az asztalba szerelt szabadonfutó görgőnek köszönhetően, ami az asztal elszedő oldalán található. A PROFISET 60 gyalu és profilozó felépítésének köszönhetően robosztus szerkezetű és rendkívül masszív berendezés, mely a maximum 230*120 mm-es, illetve minimum 25*6 mm-es keresztmetszetű faanyagok megmunkálására alkalmas. Az egyenletes előtolás biztosított a kardános, pneumatikus leszorítású, előtoló rendszerrel.

A gép összes funkciója könnyen kezelhető az „Easy Plus” elektronikus vezérlésnek köszönhetően a 7 colos színes kijelzőn, 16:9 arányú képernyőn. A gyaluautomatát a redukált befoglaló méretek és a méretektől független maximális teljesítmény és precizitás jellemzi. Az elektronikus verzió automatikusan vezérli a munkaszélességet, vastagságot és az előtolási sebességet. A motorok szekvenciális indítása egyetlen gombnyomással történik.

Főbb paraméterei:

SCM PROFISET 60 többfejes gyalu és profilautomata

Min/Max munkaszélesség 

25 (15 op.)/230 mm

Min/Max munkamagasság 

6/120 mm

Előtolási sebesség (inverterrel szabályozható)

5 – 25 m/perc

Tengelyek fordulatszám

6000 1/perc

Tengelyátmérő

Ø 40 mm

Min/Max szerszámátmérő az egyengető tengelyen

Ø 120÷140 mm

Min/Max szerszámátmérő a függőleges tengelyeken

Ø 100÷180 mm

Min/Max szerszámátmérő a felső vízszintes tengelyen

Ø 125 mm

Min/Max szerszámátmérő a 2. alsó vízszintes tengelyen

Ø 100÷180 mm

Min/Max szerszámátmérő az univerzális tengelyen

Ø 100÷180 mm

Függőleges tengelyek axiális állítása a munkaasztalhoz képest

40 mm

 

A gép beszerzésére bekért három árajánlat közül a legolcsóbb árajánlatot a hazai viszonylatban is piacvezető cégként jelölt Planet-Gép Kereskedelmi Kft. árajánlata lett, mely költség mindösszesen bruttó 17.713.643 Ft. A projektben egyéb költség nem került elszámolásra. A beszerzett gépre a forgalmazó cég egy év garanciát vállalt, a gép rendelkezik CE minősítéssel és 2015. évi gyártású gép.

A pályázó érdeke az esélyegyenlőség keretében egy férfi és egy női foglalkoztatottal bővíteni a jelenlegi állományt. Ez szorosan kihat a termelés minden fázisára és a termelékenységére közvetlenül – mert a korszerű géppel gyorsabb, precízebb, szebb és esztétikusabb termékeket tud gyártani. Kihat a jövedelmezhetőségre is, hiszen a hiszen a magasabb technológia háttér és bővebb kínálat új vevői kört generál, így nő a jövedelmezőség is egyben.

 

A projektmenedzsment feladatokat a Lock and Stock Consulting Kft. látta el, melynek több mint 5 éves szakmai tapasztalata van projektek megvalósításában és elszámolásában. A pályázó cég rendelkezik saját honlappal (http://www.naszestarsa.eoldal.hu), így a projekt keretben nem kerül kialakításra új honlap ahol szintén lehet a sikeres pályázatról tájékozódni.